Български

Акаунт и плащания

  • Отидете на страницата Профил (https://app.visionstory.ai/profile) и кликнете върху „Изтрий акаунта“. Това ще изтрие акаунта ви и всички свързани с него данни завинаги. Това действие не може да бъде отменено.