Padam akaun VisionStory anda
Anda boleh memadam akaun VisionStory anda dan data yang berkaitan dengannya pada bila-bila masa. Halaman ini menerangkan caranya, dan apa yang berlaku kepada data anda.
VisionStory dibangunkan oleh VisionStory AI.
Cara memadam akaun anda
- Dalam aplikasi VisionStory (iOS atau Android)Buka tab Akaun, ketik profil anda di bahagian atas untuk membuka Butiran akaun, tatal ke bahagian bawah dan ketik Padam Akaun, kemudian taip DELETE dengan huruf besar untuk mengesahkan.
- Di webLog masuk di visionstory.ai, pergi ke Profil anda, klik Padam Akaun, dan sahkan dalam dialog.Log masuk untuk memadam akaun saya
- Tidak dapat log masuk?Hantar emel ke feedback@visionstory.ai daripada alamat emel yang didaftarkan pada akaun anda, dengan subjek "Delete my account". Kami akan memproses permintaan anda dalam masa 7 hari.
Sebelum anda memadam
- Memadam akaun anda tidak membatalkan langganan yang dibeli melalui App Store atau Google Play. Sila batalkan langganan anda dalam akaun App Store atau Google Play anda terlebih dahulu.
- Sebarang baki Kredit akan dilucuthakkan dan tidak boleh dibayar balik.
Apa yang berlaku selepas anda memohon pemadaman
- Akaun anda dinyahaktifkan serta-merta dan anda akan dilog keluar pada semua peranti.
- Dalam masa 30 hari, kami akan memadam akaun anda dan data yang berkaitan secara kekal.
Data yang kami padam
- Maklumat akaun: alamat emel, nama, nombor telefon, foto profil, dan kaedah log masuk yang dipautkan (Google, Facebook, Apple)
- Kandungan yang anda muat naik: foto, video, audio, dan fail
- Semua yang anda cipta dengan VisionStory: video yang dijana, watak, podcast, pembentangan, dan draf
- Baki Kredit anda
Data yang mungkin kami simpan
- Rekod pembelian dan pembayaran, disimpan dalam bentuk tanpa maklumat pengenalan diri apabila diperlukan oleh undang-undang cukai dan perakaunan.