فارسی

این آموزش را در یوتیوب تماشا کنید

YouTube

Face Swap ممکن است برای بیشترِ یک ویدیو عالی جواب بدهد، اما در یک بخش هنوز به یک تلاش دیگر نیاز داشته باشد. فضای کار به شما اجازه می‌دهد همان بخش‌ها را دقیق‌تر کنید، نسخه‌ها را مقایسه کنید و انتخاب کنید چه چیزی در خروجی نهایی قرار بگیرد.

با یک ویدیوی Face Swap تکمیل‌شده شروع کنید. برای ویدیوی منبع، تصاویر مرجع و انتخاب حالت، آموزش فقط چهره و تمام بدن را دنبال کنید. فقط از ویدیوها و تصاویر مرجعی استفاده کنید که مجاز به استفاده از آن‌ها هستید.

1

ویدیوی تکمیل‌شده را در فضای کار باز کنید

ویدیوی Face Swap‌ای را که تمام کرده‌اید باز کنید و ویرایش در فضای کار را انتخاب کنید. پیش‌نمایش، بخش انتخاب‌شده را نشان می‌دهد، نوار پایین فهرست بخش‌های منبع را نمایش می‌دهد و پنل کناری شامل تنظیمات پروژه و نسخه‌های موجود است.

برای به‌روزرسانی پیش‌نمایش و جزئیات، روی یک بخش کلیک کنید. قبل از ساخت هر چیز جدید، بخشی را که نیاز به توجه دارد مشخص کنید.

1ویدیوی نهایی شمانتیجه تکمیل‌شده را باز کنید
2ویرایش در فضای کاروارد پروژه شوید
3یک بخش را انتخاب کنیدقسمتی را که می‌خواهید اصلاح کنید بررسی کنید
فضای کار، بخش‌های آماده‌شده را بهبود می‌دهد؛ ابزار برش دستی یا جابه‌جایی تایم‌لاین نیست.
2

ویدیوی اصلی و نسخه تعویض‌شده را مقایسه کنید

برای بررسی منبع اصلی، برای مرور خروجی تولیدشده تعویض‌شده، یا برای دیدن هر دو مقایسه را انتخاب کنید. جداکننده مقایسه را بکشید تا همان ناحیه را در هر طرف بررسی کنید.

ویدیوی اصلی و نسخه تعویض‌شده که با جداکننده واقعی و قابل کشیدنِ مقایسه از هم جدا شده‌اند
جزئیات را چک کنید، بعد حرکت را ببینیدکنترل‌های «اصلی»، «تعویض‌شده» و «مقایسه»، در حالی که «مقایسه» انتخاب شده است
  1. چهره و لبه‌های اطراف سوژه را مقایسه کنید.
  2. در صورت مرتبط بودن با حالت انتخابی‌تان، لباس را هم بررسی کنید.
  3. بخش را پخش کنید و آن را با بخش‌های کناری‌اش مقایسه کنید.
این مثال از حالت تمام بدن استفاده می‌کند. یک فریم ثابت برای جزئیات کمک می‌کند؛ پخش ویدیو حرکت و پیوستگی را نشان می‌دهد.
3

از یک بخش، یک نسخه دیگر بسازید

بخش را انتخاب کنید و روی تعویض دوباره کلیک کنید. در پنجره تأیید، بخش انتخاب‌شده، وضوح تصویر و برآورد اعتبار را بررسی کنید. با تأیید، برای همان بخش یک تولید جدیدِ پولی ثبت می‌شود.

پنجره تأیید برای یک بخش انتخاب‌شده با 1080p که مدت‌زمان گرد‌شده 9 ثانیه و برآورد 54 اعتبار را نشان می‌دهد
برآورد 54 اعتبار مربوط به همین مثال است. برای انتخاب خودتان، برآورد فعلی را بررسی کنید.

می‌توانید هنگام اجرا صفحه را ترک کنید. بقیه بخش‌های تکمیل‌شده بدون تغییر می‌مانند. وقتی نسخه جدید موفق شود، به‌صورت خودکار در حال استفاده می‌شود؛ نسخه‌های موفق قبلی همچنان در دسترس هستند.

4

نسخه‌ها را پیش‌نمایش کنید، سپس تصمیم بگیرید کدام را نگه دارید

برای پیش‌نمایش روی یک نسخه قدیمی‌تر کلیک کنید. نگاه کردن به یک نسخه دیگر به معنی انتخاب آن نیست: نشانگر در حال استفاده نتیجه انتخاب‌شده را مشخص می‌کند. وقتی تصمیم به تغییر گرفتید، روی استفاده از این نسخه کلیک کنید.

پیش‌نمایش v1

نسخه 1 برای پیش‌نمایش انتخاب شده، در حالی که نسخه 2 همچنان با «در حال استفاده» مشخص شده است

v2 همچنان در حال استفاده است.

گزینه استفاده از این نسخه را انتخاب کنید

نسخه 1 پس از انتخاب «استفاده از این نسخه» حالا با «در حال استفاده» مشخص شده است

v1 حالا در حال استفاده است.

این‌ها دو وضعیت جدا از یک بخش یکسان هستند. کادر انتخاب نشان‌دهنده پیش‌نمایش است؛ «در حال استفاده» نسخه به‌کارگرفته‌شده را نشان می‌دهد.

جابجایی بین نسخه‌های تکمیل‌شده هیچ اعتباری هزینه ندارد. پخش همه و خروجی بعدی شما از نسخه‌هایی استفاده می‌کنند که با «در حال استفاده» مشخص شده‌اند.

5

چند بخش انتخاب‌شده را دوباره انجام دهید

برای قسمت‌هایی که می‌خواهید دوباره امتحان کنید، تیک بزنید و سپس روی تعویض موارد انتخاب‌شده کلیک کنید. بخش‌های رضایت‌بخش را بدون تیک بگذارید.

بخش‌های 1 و 3 برای تلاش دوباره تیک خورده‌اند و بخش 2 بدون تیک مانده است
فقط بخش‌هایی را انتخاب کنید که می‌خواهید دوباره تولید شوند؛ نتیجه‌هایی را که همین حالا دوست دارید نگه دارید.

پنجره تأیید، مدت‌زمان‌های انتخاب‌شده را با هم جمع می‌کند، مجموع را یک بار رو به بالا گرد می‌کند و نرخِ وضوح تصویر را اعمال می‌کند. قبل از تأیید یک تولید پولی دیگر، انتخاب و برآورد را بررسی کنید.

در آموزش ویدیویی، بعد از نشان دادن برآورد، این مثال را لغو می‌کنیم. در آن دمو هیچ دسته اضافی ثبت نمی‌شود.

6

کل توالی را مرور کنید

با پخش همه نسخه‌های انتخاب‌شده را به ترتیب مرور کنید. جلو رفتن بخش انتخاب‌شده را ببینید و ظاهر و حرکت را در مرز بین بخش‌ها بررسی کنید.

ذخیره بخش فعلی

دکمه «دانلود» زیر پلیر فضای کار

دانلود زیر پلیر، یک بخش را ذخیره می‌کند.

ذخیره ویدیوی کامل

دکمه «خروجی مجدد» در نوار بالا پس از یک خروجی قبلی

خروجی گرفتن در بالا ویدیوی کامل را می‌سازد. بعد از یک خروجی، متن این دکمه خروجی مجدد می‌شود.

بر اساس فایلی که نیاز دارید عمل کنید: یک بخش یا کل توالی.
7

ویدیوی کامل را خروجی بگیرید

خروجی گرفتن را باز کنید، برای ویدیو نام بگذارید و نسخه‌های بخش‌ها را مرور کنید. خروجی گرفتن رایگان است و از نسخه‌هایی استفاده می‌کند که در زمان ثبت خروجی با نشان در حال استفاده مشخص شده‌اند.

پنجره خروجی گرفتن با نام ویدیو، سه نسخه انتخاب‌شده از بخش‌ها، برچسب «رایگان» و دکمه «خروجی گرفتن»
قبل از خروجی گرفتن، نام و نسخه‌های بخش‌ها را بررسی کنید. بخشی که تعویض موفقی ندارد از ویدیوی اصلی استفاده می‌کند.

ویدیوی کامل صدای منبع را حفظ می‌کند. روی خروجی گرفتن کلیک کنید؛ می‌توانید تا پایان کار صفحه را ترک کنید. برای پیش‌نمایش یا دانلود ویدیوی تکمیل‌شده، خروجی‌ها را باز کنید.

هر خروجی به‌صورت جداگانه ذخیره می‌شود. تغییر نسخه در حال استفاده در آینده، فایل خروجیِ قبلی را تغییر نمی‌دهد. برای اعمال انتخاب‌های جدید، یک خروجی جدید بسازید.

8

برای تغییر تنظیمات قفل‌شده، از پروژه یک کپی ایجاد کنید

تصویر مرجع، وضوح تصویر و حالت، به محض شروع تعویض قفل می‌شوند. برای تغییر این انتخاب‌ها، منوی پروژه را باز کنید و ایجاد کپی را انتخاب کنید.

منوی پروژه با گزینه «ایجاد کپی»
این کپی چه چیزهایی را نگه می‌دارد
بخش‌های منبع و تنظیمات پروژه.
چه چیزهایی از ابتدا خالی است
نسخه‌های تولیدشده و تاریخچه خروجی‌ها.
برای تنظیمات جدید از یک کپی استفاده کنید. برای مقایسه یا جابه‌جایی بین نسخه‌های تکمیل‌شده، در پروژه فعلی بمانید.

تنظیمات را در نسخه کپی‌شده تغییر دهید، سپس قبل از تولید دوباره، برآورد اعتبار را بررسی کنید.

ویدیوی خودتان را دقیق‌تر کنید

از «Face Swap را باز کنید» در بالا استفاده کنید، ویدیوی تکمیل‌شده‌تان را باز کنید و ویرایش در فضای کار را انتخاب کنید. بخش‌هایی را که خوب هستند نگه دارید، قسمت‌هایی را که نیاز به توجه دارند دوباره امتحان کنید و وقتی کل توالی آماده شد خروجی بگیرید.

می‌خواهید با استفاده از اجرای یک ویدیو، یک عکس را متحرک کنید؟ آموزش کنترل حرکت را جداگانه ببینید.

سوالات متداول

  • خیر. پیش‌نمایش فقط چیزی را که می‌بینید تغییر می‌دهد و نسخه انتخاب‌شده را عوض نمی‌کند. برای انتخاب نتیجه‌ای متفاوت برای پخش همه و خروجی بعدی‌تان، روی استفاده از این نسخه کلیک کنید.