מחקו את חשבון ה-VisionStory שלכם
אתם יכולים למחוק את חשבון ה-VisionStory שלכם ואת הנתונים המשויכים אליו בכל עת. בעמוד הזה נסביר איך עושים זאת ומה קורה לנתונים שלכם.
VisionStory פותח על ידי VisionStory AI.
איך למחוק את החשבון שלכם
- באפליקציית VisionStory (iOS או Android)פתחו את לשונית החשבון, הקישו על הפרופיל שלכם למעלה כדי לפתוח את פרטי החשבון, גללו לתחתית והקישו על מחיקת חשבון, ואז הקלידו DELETE באותיות גדולות כדי לאשר.
- באתרהתחברו ב-visionstory.ai, עברו לפרופיל שלכם, לחצו על מחיקת חשבון ואשרו בחלון הדו-שיח.התחברו כדי למחוק את החשבון שלי
- לא מצליחים להתחבר?שלחו אימייל ל-feedback@visionstory.ai מכתובת האימייל הרשומה בחשבון שלכם, עם הנושא "Delete my account". נטפל בבקשה שלכם בתוך 7 ימים.
לפני שמוחקים
- מחיקת החשבון לא מבטלת מנויים שנרכשו דרך App Store או Google Play. אנא בטלו קודם את המנוי שלכם בחשבון ה-App Store או ה-Google Play שלכם.
- כל הקרדיטים שנותרו יחולטו ולא ניתן לקבל עליהם החזר.
מה קורה אחרי שמבקשים מחיקה
- החשבון שלכם מושבת מיד ואתם תתנתקו מכל המכשירים.
- בתוך 30 ימים נמחק לצמיתות את החשבון שלכם ואת הנתונים המשויכים אליו.
נתונים שאנחנו מוחקים
- מידע חשבון: כתובת אימייל, שם, מספר טלפון, תמונת פרופיל ושיטות התחברות מקושרות (Google, Facebook, Apple)
- תוכן שהעליתם: תמונות, סרטונים, אודיו וקבצים
- כל מה שיצרתם עם VisionStory: סרטונים שנוצרו, דמויות, פודקאסטים, מצגות וטיוטות
- יתרת הקרדיטים שלכם
נתונים שאנחנו עשויים לשמור
- רישומי רכישות ותשלומים, שנשמרים בצורה נטולת פרטים מזהים כאשר חוקי המס והחשבונאות מחייבים זאת.