עברית

חשבון וחיוב

  • גשו לעמוד הפרופיל (https://app.visionstory.ai/profile) ולחצו על "מחיקת חשבון". פעולה זו תמחק לצמיתות את החשבון וכל הנכסים הקשורים אליו. לא ניתן לבטל פעולה זו.