Fiók és számlázás

  • Lépjen a Profil oldalra (https://app.visionstory.ai/profile), majd kattintson a Fiók törlése gombra. Ez véglegesen törli a fiókját és minden hozzá tartozó adatot. Ez a művelet nem visszavonható.