Türkçe

Hesap & Faturalandırma

  • Profil sayfasına (https://app.visionstory.ai/profile) gidin ve Hesabı Sil butonuna tıklayın. Bu işlem, hesabınızı ve tüm ilgili varlıkları kalıcı olarak silecektir. Bu işlem geri alınamaz.