Διαγράψτε τον λογαριασμό σας στο VisionStory
Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο VisionStory και τα δεδομένα που σχετίζονται με αυτόν οποιαδήποτε στιγμή. Αυτή η σελίδα εξηγεί πώς και τι συμβαίνει με τα δεδομένα σας.
Το VisionStory αναπτύσσεται από τη VisionStory AI.
Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας
- Στην εφαρμογή VisionStory (iOS ή Android)Ανοίξτε την καρτέλα Λογαριασμός, πατήστε το προφίλ σας στο επάνω μέρος για να ανοίξουν τα Στοιχεία λογαριασμού, κάντε κύλιση μέχρι το κάτω μέρος και πατήστε Διαγραφή λογαριασμού και στη συνέχεια πληκτρολογήστε DELETE με κεφαλαία γράμματα για επιβεβαίωση.
- Στο webΣυνδεθείτε στο visionstory.ai, μεταβείτε στο Προφίλ σας, κάντε κλικ στη Διαγραφή λογαριασμού και επιβεβαιώστε στο παράθυρο διαλόγου.Σύνδεση για διαγραφή λογαριασμού
- Δεν μπορείτε να συνδεθείτε;Στείλτε email στο feedback@visionstory.ai από τη διεύθυνση email που είναι καταχωρισμένη στον λογαριασμό σας, με θέμα «Delete my account». Θα προβούμε σε ενέργειες για τη διαγραφή των δεδομένων σας εντός 7 ημερών από τη λήψη του αιτήματός σας.
Πριν διαγράψετε
- Η διαγραφή του λογαριασμού σας δεν ακυρώνει συνδρομές που αγοράστηκαν μέσω του App Store ή του Google Play. Παρακαλούμε ακυρώστε πρώτα τη συνδρομή σας στον λογαριασμό σας στο App Store ή στο Google Play.
- Τυχόν Μονάδες που απομένουν χάνονται με τη διαγραφή του λογαριασμού σας. Τα αιτήματα επιστροφής χρημάτων ακολουθούν τους κανόνες του αρχικού καναλιού αγοράς και την ισχύουσα νομοθεσία.
Τι συμβαίνει αφού ζητήσετε διαγραφή
- Η διαγραφή του λογαριασμού σας τερματίζει την πρόσβαση σε αυτόν. Τα αιτήματα μέσω email ακολουθούν την περίοδο επεξεργασίας που περιγράφεται παραπάνω.
- Θα προβούμε σε ενέργειες για τη διαγραφή των στοιχείων του λογαριασμού σας και των σχετικών προσωπικών δεδομένων από τα ενεργά μας συστήματα εντός 7 ημερών από τη λήψη του αιτήματός σας για διαγραφή, με την επιφύλαξη των απαιτήσεων νόμιμης διατήρησης που περιγράφονται παρακάτω.
Δεδομένα που διαγράφουμε
- Στοιχεία λογαριασμού: διεύθυνση email, όνομα, αριθμός τηλεφώνου, φωτογραφία προφίλ και συνδεδεμένες μέθοδοι σύνδεσης (Google, Facebook, Apple)
- Περιεχόμενο που ανεβάσατε: φωτογραφίες, βίντεο, ήχος και αρχεία
- Όλα όσα δημιουργήσατε με το VisionStory: βίντεο που δημιουργήθηκαν, χαρακτήρες, podcasts, παρουσιάσεις και πρόχειρα
- Το υπόλοιπο των Μονάδων σας
Δεδομένα που ενδέχεται να διατηρήσουμε
- Αντίγραφα ασφαλείας ενδέχεται να διατηρηθούν για έως και 60 ημέρες μετά τη διαγραφή από τα ενεργά μας συστήματα, για αποκατάσταση από καταστροφή, διαχείριση διαφορών και αντιμετώπιση περιστατικών ασφαλείας. Η πρόσβαση σε αυτά τα αντίγραφα είναι περιορισμένη και χρησιμοποιούνται μόνο για αυτούς τους σκοπούς. Διαγράφονται οριστικά στο τέλος αυτού του διαστήματος, με την επιφύλαξη τυχόν νόμιμα απαιτούμενης διατήρησης.
- Όπου η ισχύουσα νομοθεσία απαιτεί μεγαλύτερη περίοδο διατήρησης, διατηρούμε μόνο τα απαραίτητα αρχεία, όπως αρχεία αγορών, πληρωμών και φορολογικά αρχεία, για το απαιτούμενο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούνται μόνο για τον σκοπό που δικαιολογεί τη διατήρηση και διαγράφονται όταν η απαίτηση αυτή λήξει.