Ελληνικά

Λογαριασμός & Χρέωση

  • Μεταβείτε στη σελίδα Προφίλ (https://app.visionstory.ai/profile) και κάντε κλικ στο "Διαγραφή Λογαριασμού". Αυτή η ενέργεια θα διαγράψει οριστικά τον λογαριασμό σας και όλα τα συνδεδεμένα δεδομένα. Η ενέργεια αυτή δεν μπορεί να αναιρεθεί.