Usuń swoje konto VisionStory
Możesz usunąć swoje konto VisionStory oraz powiązane z nim dane w dowolnym momencie. Ta strona wyjaśnia, jak to zrobić i co dzieje się z Twoimi danymi.
VisionStory jest rozwijane przez VisionStory AI.
Jak usunąć konto
- W aplikacji VisionStory (iOS lub Android)Otwórz zakładkę „Konto”, stuknij swój profil u góry, aby otworzyć „Dane konta”, przewiń na sam dół i stuknij „Usuń konto”, a następnie wpisz DELETE wielkimi literami, aby potwierdzić.
- W wersji webowejZaloguj się na visionstory.ai, przejdź do sekcji „Profil”, kliknij „Usuń konto” i potwierdź w oknie dialogowym.Zaloguj się, aby usunąć konto
- Nie możesz się zalogować?Wyślij e-mail na adres feedback@visionstory.ai z adresu e-mail zarejestrowanego na Twoim koncie, z tematem „Delete my account”. Podejmiemy działania, aby usunąć Twoje dane w ciągu 7 dni od otrzymania Twojego zgłoszenia.
Zanim usuniesz konto
- Usunięcie konta nie anuluje subskrypcji zakupionych przez App Store lub Google Play. Najpierw anuluj subskrypcję na swoim koncie App Store lub Google Play.
- Wszelkie pozostałe kredyty przepadają w momencie usunięcia konta. Wnioski o zwrot środków podlegają zasadom kanału, w którym dokonano pierwotnego zakupu, oraz obowiązującym przepisom prawa.
Co się dzieje po zgłoszeniu usunięcia
- Usunięcie konta kończy dostęp do niego. Zgłoszenia e-mail są realizowane w terminie opisanym powyżej.
- Podejmujemy działania, aby usunąć informacje o Twoim koncie oraz powiązane dane osobowe z naszych aktywnych systemów w ciągu 7 dni od otrzymania Twojego żądania usunięcia, z zastrzeżeniem wymogów prawnych dotyczących przechowywania danych opisanych poniżej.
Dane, które usuwamy
- Informacje o koncie: adres e-mail, imię i nazwisko, numer telefonu, zdjęcie profilowe oraz powiązane metody logowania (Google, Facebook, Apple)
- Przesłane przez Ciebie treści: zdjęcia, filmy, audio i pliki
- Wszystko, co utworzyłeś(-aś) w VisionStory: wygenerowane filmy, postacie, podcasty, prezentacje i wersje robocze
- Saldo Twoich kredytów
Dane, które możemy zachować
- Kopie zapasowe mogą być przechowywane do 60 dni po usunięciu danych z naszych aktywnych systemów, na potrzeby odtwarzania po awarii, obsługi sporów oraz reagowania na incydenty bezpieczeństwa. Dostęp do tych kopii jest ograniczony i są one wykorzystywane wyłącznie do tych celów. Po upływie tego okresu są trwale usuwane, z zastrzeżeniem wymogów prawnych dotyczących przechowywania danych.
- Jeśli obowiązujące przepisy prawa wymagają dłuższego okresu przechowywania, zachowujemy wyłącznie niezbędną dokumentację, taką jak dokumenty zakupu, płatności i podatkowe, przez wymagany okres. Są one wykorzystywane wyłącznie w celu uzasadniającym ich przechowywanie i są usuwane, gdy ten wymóg przestaje obowiązywać.