Konto i rozliczenia

  • Przejdź do strony Profilu (https://app.visionstory.ai/profile) i kliknij „Usuń konto”. Spowoduje to trwałe usunięcie Twojego konta oraz wszystkich powiązanych zasobów. Tej operacji nie można cofnąć.