Українська

Обліковий запис і оплата

  • Перейдіть на сторінку Профілю (https://app.visionstory.ai/profile) та натисніть кнопку «Видалити акаунт». Це назавжди видалить ваш акаунт і всі пов’язані з ним дані. Цю дію неможливо скасувати.